Kompletné byty


Útulný byt v Lamači

Zákazníci k nám prišli s požiadavkou rekonštrukcie bytu v Bratislave v časti Lamač.

Byt je 3 izbový. S veľkou vášnou sme sa pustili do tvorivého procesu.

Podľa požiadaviek zákaznika sme sa držali vo farbách červenej a bielej, v kombinácii lesklých a matných materiálov.

Podlahy v byte sú z bieleného dubu. Dvere sú čisto biele s chrómovými pásmi.

Všetky materály sa vyberajú u nás v showroome, takže si zákazník môže porovnávať jednotlivé vzorky. O to je výsledok zaujímavejší.

« 1 z 2 »

Naplnenie predstavy v odtieňoch „Olše“c

Rekonštrukcia bytu v Petržalke sa niesla v duchu odtieňoch „olše“ a týkala sa výmeny podlahy, elektroinštalácie, kompletnej rekonštrukcie kúpeľne, nábytku v obývačke a chodbe.

Kúpeľňa a WC: výmena obkladov a dlažby, výmena vane za sprchový kút, výmena dverí. V kúpeľni sme skúšali množstvo farebných variantov, avšak vyhralo ladenie v šedých odtieňoch.

Kuchyňa: iba výmena pracovnej dosky, nakoľko si zákazník želal zachovať pôvodnú kuchyňu.

Obývačka: vzhľadom na využívanie miestnosti celou rodinou, prešla obývačka  najväčšími dizajnérskymi zmenami. Priestranný gauč v tvare U poslúži nielen zákazníkom, ale aj ich rodine a priateľom. Na stenu za sedačkou sme zakomponovali sivý obklad v kameninovom vzhľade a policu s náladovým farebným led pásom, ktorý mení farbu podľa navolenia ovládača. Stolíky na kolieskach ponúkajú možnosť neobmedzeného premiestňovania podľa potreby.

Chodba bola navrhnutá len ako riešenie odkladania topánok a búnd, preto je veľmi jednoduchá a praktická.

Pri akýchkoľvek otázkach nás neváhajte kontaktovať, radi Vám splníme Vaše sny.

« 1 z 2 »

Jednoduchosť a minimalistický priestor v 3-izbovom byte

Presne v duchu názvu znela požiadavka majiteľa 3- izbového bytu v Petržalke, ktorý mal záujem o kompletnú rekonštrukciu 40 ročného interiéru. Cieľom bol nielen redizajn nábytku, ale aj o výmena elektroinštalácie, vodoinštalácie a zmena dispozície bytu. Zvolené materiály sme vyberali s jemnosťou a citom pre údržbu. Nakoľko má pán domu deti odsťahované, vytvorili sa nám možnosti v stavebných zásahoch a vytvorení priechodných izieb. Spálňu s kanceláriou sme opticky prepojili materiálmi: drevo + krokodílí dekor. Kancelária bola navrhovaná presne podľa požiadaviek zákazníka. Písací stôl navrhnutý na základe kópie pracovného stola v práci, aby mohol klient komfortne pracovať aj z pohodlia domova. Stena s policami o rozmeroch šanónov s posuvnými dvierkami v šachovnicovom prevedení a stolík na kolieskach pre položenie tlačiarne. Spálňa evokuje jednoduchým dizajnom priestor na ukladanie vecí a oddych.

Stavebné zásahy sme robili aj v prechode medzi obývačkou a kuchyňou. Obe miestnosti sme farebne a dekorom zosúladili s predsieňou. Kuchyňa minimalistického dizajnu až po strop spĺňa požiadavku ľahkej údržby. Veľká obývacia stena navrhnutá v kombinácii dreva a bielej lesklej farby. Obývačku sme „nezahlcovali“ nábytkom, nakoľko má klient posilňovacie stroje a chcel ich umiestniť práve v tejto miestnosti.

Čerešničkou na torte bola kúpeľňa, ktorú sme povýšili na inú úroveň. Dostali sme ju na nevídané rozmery 265 x 285, ktoré v „petržalských starých bytoch“ nemajú konkurenciu.

« 1 z 3 »

Interiér inšpirovaný prírodným  motívom pre mladý pár

Zariaďovanie 3-izbového bytu pre mladých novomanželov sa niesol v duchu prírodných tónov a motívov. Použitý rustikálny vzor s imitáciou masívneho dreva a výraznou drevokresbou „Canyon dub“ sme v tóne doladili matnou béžovou farbou. Kuchynský pult nájde uplatnenie v kuchyni a zároveň v obývačke ako stena s TV. Interiérove riešenie kuchynského pultu je veľmi atraktívne pre klientov nielen z hľadiska funkčnosti, ale aj šetrenia priestoru a interiérového prepojenia dvoch miestností. Foto-dokumentáciu realizovanej zákazky Vám prinesieme už čoskoro v galérii Realizácie.

« 2 z 2 »

Sviežo a prakticky navrhnutý rodinný dom

Cieľom návrhu bolo vytvoriť moderný dizajn interiéru 2-podlažného rodinného domu, ktorý ponúkne mladému páru príjemný a útulný pocit z vlastného bývania. Priestor domu sme sa snažili maximálne využiť z hľadiska úložných priestorov v každej miestnosti, prepojiť jednotlivé priestory interiéru farebnými kombináciami a predovšetkým vyhovieť požiadavkam zákazníka.

Priestor kuchyne na prízemí domu sme riešili kombináciou 3 farieb: drevodekor Moldav acau, šedej matnej a čiernej farby, ktoré sú odzrkadlené aj v konferenčnom stolíku. Prepojenie kuchyne s obývačkou ponúka otvorený priestor pri komunikácii návštevy a domácej hostiteľky. Obľúbený ostrov sme tentokrát nevyužili ako zástenu pre TV ale ako odkladací priestor. Botník na mieru umiestnený pod schodmi na chodbe prepája 3-farebnú kombináciu z obývačky a zákazníčke vyčaroval úsmev na tvári.

Priestor na poschodí sa nesie v šedých odtieňoch od podláh cez dvere a nábytok. Úložný priestor v detskej izbe bol kľúčovou podmienkou klienta, preto sme navrhli kaskádovitý nábytok vo forme šuplíkov, ktoré tvoria súčasť postele. Šatník v manželskej spálni bol navrhnutý presne podľa požiadaviek klientky, dvere šatníka sú funkčne nahradené zrkadlom.

« 1 z 3 »

 

3-izbový byt s krásnym výhľadom

Pri navrhovaní bytu na 12 poschodí sme dostali voľnú ruku. Investor nám dodal len podlahu, a to z mramoru, ktorá išla do celého bytu okrem spálne. V byte bolo pôvodné jadro, podlahy, atď. Bolo našou úlohou urobiť kompletnú rekonštrukciu od elektriky, vodoinštalácie, podlahy, svetiel….

Pôvodnú kúpeľňu a toaletu sme spojili, čím sme získali obrovský sprchový kút, po ktorom majitelia tak túžili.  Obklad je podobný podlahe a krásne dopĺňa celkový dizajn. Priestor kúpeľne sme nezapĺňali skrinkami ani poličkami, čím sme vytvorili síce minimalistický dojem vo veľkom vzdušnom priestore.

V spálni využitý drevodekor – bielený dub, ktorý sme podčiarkli bordovým kobercom. Dominantou izby sú zrkadlové posuvné dvere.

Obývacia stena v rovnakom dekore ako spálňa je navrhnutá tak, aby slúžila aj ako pracovná časť s písacím stolom. Sedačka a konferenčný rozkladací stolík predstavuje oddychovú časť obývačky.

Kuchyňa bola pre nás prioritou, keďže statika nedovolila vybúrať priečku medzi jedálňou a kuchyňou. Sna zákazníkov v podobe kuchynského pultu sme sa však nevzdali. Na pulte je umiestnená varná doska, pri ktorej bude stále rušno. Drevodekor – bielený dub v kombinácii béžovej a bielej je prispôsobený k mramorovej podlahe, a tak ponúka majiteľom priestor k akýmkoľvek farebným dekoráciám.

« 1 z 7 »

Do detailu premyslený byt

Od začiatku mala naša zákazníčka jasnú predstavu: byt mal byť moderný, jednoduchý a vzdušný, najdôležitejšie však bolo zladiť celý otvorený priestor do elegantného celku.
Kuchyňa má tvar U, pričom v nej nechýba praktický ostrov, ktorý slúži aj na príležitostné sedenie napríklad počas raňajok. Kuchyňa je potiahnutá až po strop, čo má nielen estetické, ale aj funkčné riešenie. Pri zariaďovaní dávame priestor zákazníkovej osobnosti, pretože domov je zrkadlom osobnosti.

Dve farby a tri materiály:

Základ interiéru vytvorila kombinácia dubu, ktorý máme na podlahe aj na nábytku a béžových lesklých odtieňov.

Chodba:

Samozrejmosťou v tomto byte bolo umiestnenie zrkadla do chodby, ktoré nám robí odraz až na kuchynský stôl, a tak nám pomáha s priestorom a perspektívou. Šatník bol zhotovený na mieru podľa potrieb zákazníčky takže bude doň s radosťou ukladať veci.

« 1 z 2 »

Rekonštrukcia bytu

Pôvodným zámerom klientky bola výmena kuchynskej linky. Vzájomnou dohodou bol návrh centrálnej časti bytu – kuchyne s obývačkou. Pri návrhu bytu sme uvoľnili uzdu fantázii a premiestnili obývačku aj kuchyňu. Kuchyňu sme zachovali, len sme pridali pult na servírovanie. Gauč sme otočili ku pultu, čím sa nám vytvoril prirodzený koridor. Ako materiál sme zvolili jemné odtiene dubu, bielej a béžovej lesklej mozaiky. Vo farebných tónoch sme doladili aj dvere. Keďže bol celý byt ladený do béžových odtieňov, mohli sme si dovoliť zmenu v kúpeľni, kde sme použili šedý obklad.

« 1 z 2 »

Panorama city ako šperk na Dunaji

Zákazník chcel byt pre manažéra. Krásny trojuholníkový byt nám ponúkol otvorenú dispozíciu. Byt má dve spálne, z ktorých jednu sme využili na pretvorenie pracovne a hosťovskej izby. Obývačka spojená s kuchyňou má krásny výhľad, ku ktorému sme prispôsobili využitie priestoru a výber minimalistického nábytku – v podobe kuchynského pultu a obývacej steny. Kuchyňou sa nám vytvoril krásny zrkadlový obraz, ktorý celú miestnosť presvetlil a dodal nádherný finálny efekt.

« 1 z 4 »

Návrh bytu v mladistvom dizajne

Obývacia izba s jedálňou v Petržalke. Náš najnovší návrh je opäť v jednoduchej farebnosti. V interiéri nám prevažuje svetlý dub doplnený krásnym dekorom, ktorý priestor zútulní. V návrhu sme mali vytvoriť optické oddelenie priestoru kuchyne a obývacej časti. Kuchyňu tvorí pult, ktorého súčasťou je stolík so zasunutými stoličkami. Pri našej dvojici sa väčšinou využívajú len dve stoličky, ostatné dve sú uložené v komore a podľa potreby sa vyťahujú.
Štýlová novinka na kuchynskom pulte – panel na bylinky! Nielenže to vyzerá skvele, ale zároveň je veľmi praktickou súčasťou vašej kuchyne. Inšpirujte sa! Krásne presvetlená obývačka už nepotrebovala veľa, a tak sme urobili stenu z dekoru, na ktorú sa zavesí televízor a skrinky. Jednoduchá farebnosť dovoľuje doplnkom dotvoriť atmosféru. My sme zvolili modrú sedačku a modré doplnky.

Pre podrobnejšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

« 1 z 3 »

Panorama city- ako prepych v meste

Návrh bytu v Panorama city bola veľká výzva. Myšlienka návrhu tohto bytu spočívala v zakomponovaní exkluzivity riešenia výhľadu s interiérom.
Hneď ako sme vkročili do bytu v Panorama city, vedeli sme si ho predstaviť. Použitie bielej perličky a drevo dekoru nám vykúzlilo krásny interiér. Kuchyňa s obývačkou tvorí celok a to prepojenou kuchynskou linkou, ktorá sa tiahne až do obývačky. S úložným priestorom sme si poradili tak, že sme na chodbu dali stavanú skriňu zrkadlovú. Kuchyňu máme priestrannú s množstvom skriniek. Balkón je priam stvorený na odpočinok a relaxáciu v podobe závesných rastlín a sedenia.

« 1 z 2 »